Educatieprogramma

DIY volgen, vragen stellen in groep

én extra 1-op-1 begeleiding

Omdat je alle ondersteuning naar je allerbeste leven verdient!

Naast toegang tot alle waardevolle, brede educatie en groepscalls krijg je exclusief extra individuele begeleiding om de puntjes op de i te zetten.
Tarief: 585 euro
(of contacteer me voor 2 schijven van 295 euro).

>> Contacteer me voor een plekje op de wachtlijst

Wat haal je eruit?

 • Degelijke, onderbouwde, diepgaande kennis en informatie over de behandeling van Hashimoto
 • Inzicht in hoe je je eigen bloedresultaten kan interpreteren en wat je hiermee kan doen
 • Focus op de oorzaken i.p.v. de symptomen om duurzame winst te behalen op alle vlakken
 • Inzicht in de talrijke mogelijkheden om je ziekte (en reeks klachten) klein te houden
 • Interne motivatie ontwikkelen om zaken te veranderen
 • Meer levenskwaliteit, zelfzorg en voedende gewoonten
 • Mentale en emotionele rust, houvast en zelfzekerheid
 • Het gevoel van zelfstandig verder te kunnen en vertrouwen in de toekomst!


  ... en dit alles met een fijne portie:

 • Authenticiteit, menselijkheid en empathie voor jouw verhaal
 • Verbinding, lichtheid en humor bij het vinden van oplossingen
 • Empowerment en aanmoediging in jouw proces naar beterschap

Educatie met maar liefst 9 boeiende modules!

De inhoud van de modules

 • Module 1 : Beginnen bij de basics
  Wat moet je weten van bij de diagnose, wat met medicatie, wat zijn optimale bloedwaarden en hoe interpreteer je jouw bloedresultaten? Meer nog: hoe organiseer je een goede opvolging van jouw dossier?

 • Module 2: Bijleren over de ziekte van Hashimoto
  Wat gebeurt er juist bij de ziekte van Hashimoto, wat betekent Reverse T3, hoe ontstaat de ziekte en hoe kan je nog meer en beter de oorzaak gaan behandelen?

 • Module 3: Herstellen met slaap
  Wat is een goed bioritme, wat zijn de oorzaken van slecht slapen en hoe kan je je slaap verbeteren om beter te herstellen?

 • Module 4: Slim stress reduceren
  Welke invloed heeft stress op de ziekte van Hashimoto, wat met je context, hoe kan je stress verminderen en stressbestendiger worden?

 • Module 5: Voeding als medicijn
  Wat is krachtvoeding en wat is belastende voeding bij de ziekte van Hashimoto, wat betekent insulineresistentie en hoe kan je een duurzaam voedingspatroon ontwikkelen?

 • Module 6: Pathogenen en toxines elimineren
  Welke invloed hebben bacteriën, virussen, (micro-)plastics en andere hormoonverstoorders en hoe kan je ze vermijden en/of elimineren uit je lichaam?

 • Module 7: Bewust bewegen
  Waarom bewegen bij de ziekte van Hashimoto, welke beweging dan, hoe kan je doseren en hoe kan je een duurzaam beweegpatroon ontwikkelen?

 • Module 8: Een vitaal psyche
  Welke psychologische factoren beïnvloeden de ziekte van Hashimoto, wat is zelfzorg en hoe kan je hiermee aan de slag?

 • Module 9: Wat met suppletie
  Wat is het nut van suppletie, welke supplementen zijn interessant bij Hashimoto en welke gevorderde protocollen bestaan er nog?


Dit is exact wat ik nodig heb

☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Leen gaf duidelijke uitleg hoe mijn klachten kunnen ontstaan en keek het hele traject heel actief mee wat de beste opties in mijn geval zouden zijn (zoals bloedtesten, supplementen, wat voor beweging... echt het totaalplaatje). Ik heb de samenwerking met Leen als heel waardevol ervaren: Leen neemt echt tijd voor je, verdiept zich in je vragen! Ik ben blij dat ik dit traject ben ingestapt: het heeft mij rust gegeven en ik heb Leen zeker ook als een grote steun ervaren in mijn zoektocht. Ik ben zo enthousiast dat ik graag nog wat individuele sessies extra volg bij Leen. Ik vind dit in combinatie met het educatieprogramma echt een aanrader en ik ben blij dat ik mijzelf dit gegund heb!

Mariël

Verloop van het traject en de 1-op-1 begeleiding

De voorbereiding

Voor de intake vul je een vertrouwelijke vragenlijst in die me inzicht geeft in jouw vragen en symptomen. Op die manier kan ik me inlezen, studiewerk doen en voorbereiden en kunnen we tijdens de intakesessie sneller van start gaan.

Toegang tot 'Hashimoto Ontrafeld' en de groepscalls

Je ontvangt direct toegang tot het educatieprogramma Hashimoto Ontrafeld zodat je ook tussendoor alle kennis kan opdoen die nodig is om je resterende klachten te verminderen.

Intakesessie - 1u 30min

We brengen je gezondheidsklachten en noden uitgebreid in kaart om vervolgens de oorzaken onder de klachten te leren kennen. Ik bekijk ook je laatste bloedresultaten met jou en geef je mogelijkheid tot extra testing bij Fidlab om de status van je stress-systeem, darmgezondheid,... te onderzoeken. Doorheen de gesprekken volgen adviezen op vlak van slaap, stresshantering, voeding, beweging en waar nodig natuurlijke supplementen stap voor stap verbetering te gaan ervaren. Je ontvangt in de intake al eerste adviezen om met veel moed het traject aan te kunnen vatten. Tussen alle sessies door kan je me mailen bij vragen.

Tweede sessie - 1u

We overlopen na 3 - 4 weken samen je eerste vragen en bekijken in de diepte hoe je ziekte of klacht ontstaan is en maken een vervolgplan om de oorzaken van je ziekte of klacht te behandelen. Je krijgt ondertussen niet alleen van mij maar ook in het educatieprogramma veel kennis en inzicht waardoor je vanzelf erg gemotiveerd geraakt om de nodige stappen te zetten. 

Derde sessie - 1u

We evalueren na ongeveer 4 – 6 weken wat er verbeterd is en op welk vlak er nog resterende klachten zitten. We werken samen naar resultaat toe en ronden af binnen een termijn van een 3-tal maanden. Vaak kan je hierna zelfstandig verder.

Indien nodig kunnen er ook na het traject kunnen er vervolgsessies ingepland worden,
dit bekijk ik op maat met je verder.

Je hebt mijn volle aandacht tijdens het traject. Zowel binnen de groepscalls als binnen de individuele gesprekken ben ik jouw sparring partner, jij denkt helemaal mee aan de hand van de opgedane kennis en we bekijken samen wat er beter kan, waar we kunnen finetunen en wat er passend voelt voor jou. Ik neem de tijd voor en na de sessies om gepersonaliseerde adviezen grondig voor te bereiden. Daarom start ik per reeks slechts een beperkt aantal VIP-trajecten op.

Leen