Klaar om jouw Hashimoto onder (liefdevolle)
handen te nemen?

Laat ons samen aan de slag gaan.

Je kreeg te weinig informatie van jouw arts? Je ging zelf al eens wat opzoeken op het grote internet? Je belandde op allerlei fora waar je helemaal verward en overweldigd geraakte door de vele meningen en opties? Kortom: je ziet het Hashimoto bos door de bomen niet (meer)...
Als je klaar bent voor helderheid op alle vlakken, dan sta ik met mijn aanbod voor je klaar!


Eindelijk Hashimoto verhelderen en ophelderen.

Kompasgesprek
Tarief: 75 euro

Een eenmalig richtinggevend, persoonlijk 1-op-1 video-consult om jouw individuele noden in kaart te brengen. Ik werp een tweede blik op jouw verhaal, indien gewenst d.m.v. analyse van jouw schildklierwaarden en andere bloedwaarden. Van hieruit bepalen we samen de koers. We kijken waar de prioriteiten liggen en ik help je bepalen hoe jouw volgende stappen eruit kunnen zien. We overlopen samen de behandelopties. Je leert me zeer laagdrempelig kennen.

Meer informatie vind je hier

Hashimoto Ontrafeld
Tarief: 475 euro
Start: 9 september 2024


Dit behandeltraject in groep bestaat uit 9 modules, waarin je alle uitgebreide kennis over de ziekte van Hashimoto krijgt, die je op eigen tempo kan volgen. Je leert een duurzame leefstijl uitbouwen en alle slimme interventies toepassen die je resterende klachten verminderen. Je krijgt feedback en antwoorden op al jouw vragen in vier Q & A groepscalls (vrijblijvend). Je leert niet alleen van mij, maar je leert ook van elkaar. Dit werkt extra ondersteunend en versterkend. Aan het einde is er een 1-op-1 gesprek om gespersonaliseerd te finetunen. Beperkte plaatsen.

De diepte in
Coming soon

Online masterclasses over verschillende thema's gelinkt aan de ziekte van Hashimoto om je in te verdiepen als beginner of als kenner. Hierin krijg je zowel theoretische kennis als de praktische toepassing aangeleerd. Je leert bovendien een sterke mindset aannemen die de basis vormt om gemotiveerd aan de slag te gaan. Je krijgt empowerende tools en handvaten aangereikt om met zelfvertrouwen jouw herstelproces aan te gaan.