Ervaringen

“De meest complexe en nieuwste wetenschappelijke inzichten rond Hashimoto vertalen naar mensentaal? Leen doet het. Met heldere beelden die het tastbaar maken. Haar vakkennis en missie is groot, haar betrokkenheid evenzeer. Ze laat zien hoeveel er mogelijk is, en toont daarmee de weg naar je energie stap voor stap terugkrijgen. En daarmee je leven."

Liesbeth

"

Het traject bij Leen had een breder effect op mijn gezondheid dan ik vooraf had kunnen bedenken. Het voortdurend honger hebben is weg, ik kan nu 2 of 3 maaltijden per dag eten. Ik heb meer energie. Mijn gewicht is naar beneden gegaan. Mijn huid ziet er beter uit. Ik heb veel minder ontstekingen. Leen geeft veel uitleg zodanig dat je zelf linken kan gaan leggen. Ze stelt gerust maar geeft ook een klein duwtje als dat nodig is. De grootste impact van het traject is dat ik beter heb leren luisteren naar mijn lichaam.

Gerda

"

Leen is heel geïnteresseerd en betrokken. Ze geeft je heel veel informatie over de onderliggende oorzaken van je klachten. Ze maakt het behandelplan en de interventies praktisch haalbaar. Ik voelde me heel begrepen in mijn klachten. Leen denkt in termen van én-én, ze gebruikt inzichten uit de complementaire geneeskunde zonder daarmee de reguliere te bannen. Ze gaat gewoon meer de oorzaak behandelen. Ook de darmproblemen van mijn zoon zijn veel verbeterd.

Cateline

"

Ik ben doorverwezen door mijn huisarts omdat ik al jaren sukkelde met het juist instellen van mijn schildklierwaarden en allerlei resterende klachten. Ik had ook nog veel vragen. Leen heeft me geholpen alles nog veel beter te begrijpen. Dit motiveerde me enorm. Leen haar behandeling gaat ook voorbij aan voeding en inzicht in medicatie. Ik kon bij haar terecht met vragen over dagritme, sport, slaap, ontspanning, stress, verzorgingsproducten, toxines,... Ik voel me nu veel zelfzekerder over de keuzes die ik maak voor mezelf. Ik heb merkbaar meer energie en de jarenlange mentale vermoeidheid is verminderd.

Esther

"

Ik was reeds 2 jaar in behandeling voor Hashimoto in Brussel. Ik merkte wel een beetje verbetering maar ik had nog zoveel vragen... maar Leen stelde me meteen gerust. Vanaf het intakegesprek tot de laatste heeft Leen me altijd positief benaderd en gaf steeds eerlijk advies en ze zocht ook uit vanwaar mijn extreem droge huid kwam. Na elk gesprek ontving ik telkens enkele zaken op mail. Zo kon je het nadien regelmatig terug lezen wat makkelijk werkt. Dankzij Leen ben ik nu ook in contact gekomen met een betere dokter met meer kennis en kunde. Ik kan alleen maar concluderen, heb je Hashimoto en weet je geen raad meer. Neem direct contact op met Leen en je leven zal snel veel leuker zijn. 

Jelle

"

Gezondheidsproblemen kunnen een zware last zijn en je het gevoel geven dat je er alleen voor staat. Ik had tijdens heel het traject met Leen het gevoel dat er iemand naast me liep, die me met heel veel zorg observeerde en waar nodig bijstuurde. Leen heeft een brede kennis. Ze heeft veel inzicht in de psychologische aspecten, ze kan bovendien complexe biochemische processen in het lichaam eenvoudig uitleggen. En wanneer je de dingen écht begrijpt, is het veel gemakkelijker om ze ook toe te passen en vol te houden. Ik wens iedereen die worstelt met zijn gezondheid van harte een therapeut als Leen toe!

Diane

"

Ik leerde Leen kennen via Instagram. Ik was al een tijdje op zoek naar meer informatie over hoe ik beter kon omgaan met mijn schildklieraandoening, Hashimoto. Ondanks de juiste afstelling van mijn medicatie bleef ik last hebben van een heel aantal restklachten. Het was bijzonder fijn om al heel snel veel resultaten te zien. Ik voel me beter in mijn vel, mijn darmen zijn rustiger, mijn hoofdpijn is sterk verminderd en ik heb opnieuw een veel betere connectie met mijn eigen lichaam. Ik voel veel makkelijker aan wat er deugd doen aan mijn lijf en wat voor extra belasting zorgt en dat helpt om elke dag opnieuw de keuzes te maken die passen voor mij.

Carolien

“Leen is een heel positief iemand die zich samen met jou verdiept in wat je nodig hebt en wat werkt voor jou. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en heb merkbaar meer energie gekregen. Ik ben verheugd dat mijn verhoogde rT3 waarden voor het eerst in 10 jaar volledig genormaliseerd zijn. Ook mijn antistoffen daalden tot onder de grenswaarde,
dat wil zeggen dat ik nu officieel in remissie ben."

Esther


Ervaar en ontdek ook wat je allemaal zelf kan doen met jouw Hashimoto.

Samen op weg naar meer levenskwaliteit.

Bekijk hier mijn aanbod >>