Ervaringen

“De meest complexe en nieuwste wetenschappelijke inzichten rond Hashimoto vertalen naar mensentaal? Leen doet het. Met heldere beelden die het tastbaar maken. Haar vakkennis en missie is groot, haar betrokkenheid evenzeer. Ze laat zien hoeveel er mogelijk is, en toont daarmee de weg naar je energie stap voor stap terugkrijgen. En daarmee je leven."

Liesbeth - Kompasgesprek

"

Leen weet heel veel over Hashimoto maar is ook ervaringsdeskundige. Ze helpt je de ziekte te begrijpen, zodat je er beter mee kan leven. Ik heb heel veel praktische tips gekregen en ze heeft mijn vele vragen allemaal kunnen beantwoorden. Het feit dat ze kennis heeft over Hashimoto in België, is een groot pluspunt. Ze legt alles heel rustig uit, luistert zo begripvol en is tegelijk heel aanmoedigend. Ik heb nu veel meer energie en veel minder pijn. Ik heb mijn leven weer terug. En als ik eens mindere dag heb, ben ik niet meer zo kwaad op mezelf. Omdat ik nu weet dat ik goed voor mezelf moet zorgen en hoe ik dat kan doen...

Kenza - Hashimoto Ontrafeld

"

In het begin twijfelde ik of ik met ´Hashimoto Ontrafeld´ wilde starten. Ik dacht - voegt het nog iets toe waar ik nog iets mee kan? Maar het is echt een aanrader voor iedereen die meer wil leren over Hashimoto. Het is van het begin tot het einde boeiend en zeer leerzaam. Leen is een zeer prettige dame die je echt meeneemt op reis met de Hashimoto. De video's zijn heel duidelijk, overzichtelijk, boeiend, confronterend, positief, zeer leerzaam en uiteindelijk begreep ik mezelf veel beter. De herkenning bij anderen in de groepscalls, het gevoel dat je er niet alleen in staat was ook heel fijn. Leen heeft zoveel kennis en ik ben haar heel dankbaar dat ze deze kennis wil delen! Ze is er echt voor jou. Ik ben superblij dat ik aan dit traject mee heb mogen doen.

Linda - Hashimoto Ontrafeld

"

Ik had (en heb) voornamelijk resterende klachten zoals gewicht, hormonale schommelingen etc.. Leen gaf duidelijke uitleg hoe deze klachten zoal ontstaan en keek het hele traject heel actief mee wat de beste opties in mijn geval zouden zijn. Ik heb de samenwerking met Leen als heel waardevol ervaren: Leen neemt alle tijd voor je en ze verdiept zich in je vragen. Ik ben blij dat ik dit traject ben ingestapt: het heeft mij rust gegeven en ik heb Leen zeker ook als een grote steun ervaren in mijn zoektocht. Ik vind dit programma echt een aanrader en ik ben echt blij dat ik mijzelf dit gegund heb!

Mariel - Hashimoto Ontrafeld

"

Toen ik mijn diagnose van Hashimoto kreeg, ging ik online op zoek naar informatie. Ik werd al snel overweldigd door de hoeveelheid maar vooral de tegenstrijdigheid van informatie. Gelukkig kwam ik toen terecht op de website van Leen.. Doordat zij deskundige is, zowel door opleiding als eigen ervaring, gaf me dit ook veel vertrouwen. Het programma is super leerrijk: je krijgt heel veel informatie op een behapbare, duidelijke en praktische manier. Ik weet nu veel beter wat allemaal een impact heeft en hoe ik ermee aan de slag kan. Leen is super vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd om al je persoonlijke vragen te beantwoorden in de live Q&A sessies. Ze is heel hands on! Voor mij absoluut een meerwaarde dit programma en raad het iedereen met Hashimoto aan om terug het gevoel van controle te krijgen!

Lynn - Hashimoto Ontrafeld

Mijn bloedresultaten gaan langzaam en voor het eerst sinds zeer lange tijd vooruit! Dankjewel Leen, dit komt echt door jouw begeleiding. Superbedankt! Mijn arts zei ook dat hij het fijn vond dat ik deelneem aan het traject waarin jij me begeleidt en dat hij de vooruitgang ziet."

Linda - Hashimoto Ontrafeld

"

Het had een breder effect op mijn gezondheid dan ik vooraf had kunnen bedenken. Het voortdurend honger hebben is weg, ik kan nu 2 of 3 maaltijden per dag eten. Ik heb meer energie. Mijn gewicht is naar beneden gegaan. Mijn huid ziet er beter uit. Ik heb veel minder ontstekingen. Leen geeft veel uitleg zodanig dat je zelf linken kan gaan leggen. Ze stelt gerust maar geeft ook een klein duwtje als dat nodig is. De grootste impact van het traject is dat ik beter heb leren luisteren naar mijn lichaam.

Gerda - Kompasgesprek

"

Leen is heel geïnteresseerd en betrokken. Ze geeft je heel veel informatie over de onderliggende oorzaken van je klachten. Ze maakt het prioritaire behandelplan en de interventies praktisch haalbaar. Ik voelde me heel begrepen in mijn klachten. Leen denkt in termen van én-én, ze gebruikt inzichten uit de complementaire geneeskunde zonder daarmee de reguliere te bannen. Ze gaat gewoon meer de oorzaak benaderen. Ook de darmproblemen van mijn zoon zijn veel verbeterd.

Cateline - Kompasgesprek

"

Ik ben doorverwezen door mijn huisarts omdat ik al jaren sukkelde met het juist instellen van mijn schildklierwaarden en allerlei resterende klachten. Ik had ook nog veel vragen. Leen heeft me geholpen alles nog veel beter te begrijpen. Dit motiveerde me enorm. Leen haar behandeling gaat ook voorbij aan voeding en inzicht in medicatie. Ik kon bij haar terecht met vragen over dagritme, sport, slaap, ontspanning, stress, verzorgingsproducten, toxines,... Ik voel me nu veel zelfzekerder over de keuzes die ik maak voor mezelf. Ik heb merkbaar meer energie en de jarenlange mentale vermoeidheid is verminderd.

Esther - Hashimoto Ontrafeld

"

Ik was reeds 2 jaar in behandeling voor Hashimoto in Brussel. Ik merkte wel een beetje verbetering maar ik had nog zoveel vragen... maar Leen stelde me meteen gerust. Leen heeft me direct positief benaderd en gaf eerlijk advies en ze zocht ook uit vanwaar mijn extreem droge huid kwam. Dankzij Leen ben ik nu ook in contact gekomen met een betere dokter met meer kennis en kunde. Ik kan alleen maar concluderen, heb je Hashimoto en weet je geen raad meer. Neem direct contact op met Leen, bepaal met haar de richting en je leven zal snel veel leuker zijn. 

Jelle - Kompasgesprek

Mijn voornaamste klacht was het hebben van te weinig energie en drive. Dankzij Leen kwam hier al snel verbetering in! Het was steeds erg leerrijk en gaf me extra moed om er verder mee aan de slag te gaan zowel met m’n eigen studies als met m’n gezondheid. Heerlijk die herwonnen energie...! Ik had eerder niet durven hopen dat ik mijn leven van vroeger zou terugkrijgen, en toch is het gelukt. Ik ben Leen heel dankbaar."

Ilse - Hashimoto Ontrafeld

"

Leen heeft me heel goed geholpen met de behandeling van mijn Hashimoto. Ik ben al 15 jaar patiënt en merkte dat mijn eigen huisarts mij niet verder kon helpen om mijn restklachten te verminderen.
Door goed uitgelegde adviezen en praktisch toepasbare kleine veranderingen in mijn leven m.b.t. voeding, sport en slaap heb ik mooie sprongen gemaakt en voel ik me energieker, slaap weer de nacht door en verminderen mijn andere klachten. Leen neemt de tijd, luistert goed en adviseert op een manier die ook haalbaar is in mijn drukke leven. Een aanrader voor alle Hashimoto patiënten!

Suzanne - Hashimoto Ontrafeld

"

Leen, ik wilde je nog bedanken voor het fantastische programma dat je aanbiedt. Het ziet er ook leuk uit, en is duidelijk en overzichtelijk! Veel succes en plezier aan iedereen die nu start. Het zal je veel handvatten geven en deuren die plots werken en openen. Leen is een begeleider die nog echt de ruimte en tijd voor je neemt om echt naar je verhaal te luisteren. Ze zoekt samen met jou die naald in de hooiberg die jouw systeem terug op gang brengt. De veranderingen zijn duurzaam en de verbeteringen zijn voelbaar. Leen is oprecht en heeft een enorme feel om mensen ten gronde te helpen, to the bottom, geen quick fix.

Ingeborg - Hashimoto Ontrafeld

"

Ik startte het traject omdat ik meer wilde weten over Hashimoto. Toen ik de diagnose kreeg, dacht ik: "Wat nu?". Ik wilde vooral weten wat ik kon aanpassen qua voeding en levensstijl om minder klachten te hebben. Dankzij de uitgebreide modules, de verschillende groepscalls en de expertise van Leen, weet ik nu veel beter wat ik kan doen. Ik voel me goed in mijn vel en ook het feit dat ik nu veel meer ken over de ziekte, maakt dat ik met veel zelfvertrouwen naar de toekomst kijk.

Ann - Hashimoto Ontrafeld

"

Ik leerde Leen kennen via Instagram. Ik was al een tijdje op zoek naar meer informatie over hoe ik beter kon omgaan met mijn schildklieraandoening, Hashimoto. Ondanks de juiste afstelling van mijn medicatie bleef ik last hebben van een heel aantal restklachten. Het was bijzonder fijn om al heel snel veel resultaten te zien. Ik voel me beter in mijn vel, mijn darmen zijn rustiger, mijn hoofdpijn is sterk verminderd en ik heb opnieuw een veel betere connectie met mijn eigen lichaam. Ik voel veel makkelijker aan wat er deugd doen aan mijn lijf en wat voor extra belasting zorgt en dat helpt om elke dag opnieuw de keuzes te maken die passen voor mij.

Carolien - Hashimoto Ontrafeld

“Leen is een heel positief iemand die zich samen met jou verdiept in wat je nodig hebt en wat werkt voor jou. Ik kon met al mijn vragen bij haar terecht en heb merkbaar meer energie gekregen. Ik ben verheugd dat mijn verhoogde rT3 waarden voor het eerst in 10 jaar volledig genormaliseerd zijn. Mijn vruchtbaarheid verbeterde en ik ben nu, sneller dan verwacht, zwanger van mijn tweede kindje. Ook mijn antistoffen daalden tot onder de grenswaarde,
dat wil zeggen dat ik nu officieel in remissie ben."

Esther - Hashimoto Ontrafeld


Ervaar en ontdek ook wat je allemaal zelf kan doen met jouw Hashimoto.

Samen op weg naar meer levenskwaliteit.

Bekijk hier mijn aanbod >>